Leto sa končí, pripravujeme pre vás nové veci a zaujímavosti

Priatelia, tohtoročné leto včerajším dňom vyvrcholilo a prišla nová ,,pracovná sezóna“.  Poniektorých z vás to teší viac, iných menej, avšak my v redakcii eAutoškoly sme už tradične v pracovnom a teda bezdovolenkovom režime aj počas leta. Pripravili sme pre vás niektoľko zaujímavých informácií, čím sa plánujeme zaoberať v nadchádzajúcom období:

V prvom rade by sme chceli všetkých klientov eAutoškoly informovať, že sa blíži obdobie, kedy je potrebné predlžiť si platnosť licencovaného prístupu do eAutoškoly na ďalší kalendárny rok. V pripade ak ste klientom eAUTOŠKOLY a chcete si licenciu predĺžiť: Tento proces robime automaticky a nie je potrebná z vašej strany žiadna administratívna akcia. Faktúra za licenciu vám pride poštou na adresu, uvedenú v zmluve, ktoruú ste s nami uzavreli. NOVINKA: V uplynulom letnom období sme pre vás pripravili papierove verzie ustanoveni zákona 8_2009, kriťovatky, dopravní situácie a testy, ktoré doplňajú rozsiahle možnosti elektronickeho používania eAUTOSŠKOLY aj o možnosti pre tých žiakov autoškôl, ktori sa z rôznych príčin nedostanú do online portálu, alebo nemajú ani základne počítačove zručnosti. Môžete si ich objednať na info@eautoskola.sk. Sú vo formáte brožúr s hrebeňovou väzbou. V rámci licencovaného prístupu do eAutoškoly máte v cene 3 takéto publikacie!!! V pripade, že ich potrebujete, objednajte si ich zaslanie na: info@eautoskola.sk.

!!! PRIPRAVUJEME PRE VÁS !!!: Máme pre vás velmi zaujimavu novinku: pripravujeme úplne nové pracovné hárky pre všetkých žiakov autoškôl, v ktorých sa inovatívnymi formami spracujú rôzne tématiky z oblasti teoretickej pripravy, zákonov, testov a križovatiek. Vychádzame z toho, ťe metodiky a formy vzdelávania sú v autoškoláctve na Slovensku neuveriteľne zastaralé a neúčinné a radi by sme prispeli našimi skúsenosťami z oblasti vzdelávania aj moderných technológii vo vzdelávaní ku kvalitnejšej príprave, skutočnému záujmu a hlbšiemu poznaniu a zároveň sa tak vyhnúť mechanickemu memorovaniu žiakov a pokusom obchádzat vzdelávanie.

Ak máte o tieto témy záujem, napíšte nám na info@eautoskola.sk a radi Vas zaradíme do testovacieho tímu, ktorý bude overovať pripravené materiály z odborneho autoškoláckeho hľadiska. Chceme vyvinúť produkty, ktoré prinesú osoh, spohodlnia vám praktické vyučovanie v učebniach, aj samotné jazdy.

Pre tých t vás, ktoré ešte nie sú partnermi a klientmi eAUTOŠKOLY, by sme radi pripomenuli, že sa nimi môžete kedykoľvek stať. Vaši ziaci získajú nepretržitý prístup k obsahom eAutoškoly, ktoré sa za uplynulý rok osvedčili a získali si trvalý záujem o štúdium v prostredí eAutoškoly. Obsahy sú a budú neustále aktualizované prakticky ihned po vydaní akýchkoľvek legislatívnych noviniek alebo zmien. Tri papierové publikácie so zákonom, križovatkami a testami máte zdarma v cene licencie. Zároveň sa môžete zúčastniť inovatívnych aktivít vo vzdelávani žiakov autoškôl.

V prípade záujmu nás kontaktujte: 0948 203 003, info@eautoskola.sk

Be the first to comment

Leave a Reply