Spúšťame komunitný portál k našej online učebni eAUTOŠKOLA.sk

Priatelia, po úspešnom sprevádzkovaní online učebne eAutoškoly sme sa rozhodli obohatiť našu ponuku pre vás aj o nový komunitný portál pre všetkých autoškolákov. Nájdete tu aktuality, články, rozhovory, informácie, legislatívu, diskusie a celý rad ďalších užitočných informácií a vecí.

Dajte nám teraz nejaký čas, kým aktualizujeme obsahy a začneme ostrú prevádzku. Vstup do doterajšej online učebne je na jediné kliknutie na baner VSTUP do online učebne napravo. Všetko tam funguje tak ako doposial.

Veríme, že vás nový komunitný portál aj online učebňa na spoločnom mieste potešia a prinesieme vám to, čo by ste od takéhoto portálu očakávali. Motivuje nás úprimný záujem zmeniť veci k lepšiemu, zlepšiť a skvalitniť vzdelávanie a teoretickú prípravu žiakov autoškôl a zároveň podnikať v tejto oblasti, pretože so vzdelávaním máme dostatočné profesionálne skúsenosti aj v iných profesných segmentoch (napr. polovníci).

Na tomto webe dostane priestor doslova každý, kto prejaví záujem. Pravdaže, s výnimkou tých, ktorí sa pokúsia byť vulgárni a ich cieľom nebude konštruktívna kritika problémov. Nie sme členmi žiadnych skupiniek, bolševických kamarátšaftov ani iných prežitých móresov, ktorých sa držia iní a brzdia tak akýkolvek progres.

Budeme sa snažiť vybudovať na tomto mieste skutočný kvalitný profesijný komunitný portál a uvítame akékoľvek vaše námety, články, kritiku a podobne. Hľadáme odborníkov na autoškolácke témy a legislatívu a ponúkame zázemie, naše skúsenosti z oblastí vzdelávania a motiváciu. Sme fanúšikmi dopravy, bezpečnej jazdy a veteránov – pozrite si sesterskú stránku eAutoškoly známu ako Veterany EU na www.veterany.eu. Dnes je najčítanejšim spravodajským veteránskym portálom v Čechách a na Slovensku.

Verîm, že spoločne sa môže podariť posunúť veci správnym smerom aj v autoškoláctve.

Jaroslav Verlík, eAutoškola.sk

Be the first to comment

Leave a Reply