Taster days 2017 – ,,ochutnajte“ s nami eAutoškolu SK v plnej verzii (online webinár 8. 2. 2017)

Uvažujete o našej eAutoškole? Chcete si ju vyskúšať naživo? Alebo ju už máte a chcete sa inšpirovať, ako na to? Počas celého roka 2017 začíname pre majiteľov autoškôl a inštruktorov priebežne organizovať takzvané Taster Days 2017 – ochutnávkové dni, počas ktorých vám formou online webináru naživo ukážeme, ako eAutoškola funguje, čo obsahuje a ako ju maximálne efektívne používať!

Stačí iba jediné – prihlásiť sa mailom na info@eautoskola.sk. Následne si dohodneme spoločné online stretnutie podľa vašich možností v rámci daného dňa a v rámci obsadenosti termínov. Počas stretnutia vám naživo ukážeme všetko, o čo sa budete zaujímať. Poradíme, vysvetlíme. Ukážeme tipy a triky.

Taster days sa výborne hodia aj pre existujúcich klientov eAutoškoly, ak chcete získať tipy, triky a inšpiráciu, ako si online učebňu ešte viac prispôsobiť pre vaše potreby, štýl výučby a organizáciu výcvikov.

eAutoškola SK vám uľahčí výuku teórie v učebni, prípravu žiakov na testy aj záverečnú jazdu. Zároveň ponúka ten istý komfort aj vašim žiakom doma. Online aplikácie v ucelenom profesionálnom prostredí, dostupné nepretržite online.

Najbližší termín prvého Taster day 2017:

Streda 8.2.2017 od 9.30 hod.
počas celého dňa, podľa vášho záujmu.

Prihláste sa na: info@eautoskola.sk. Zároveň v maily navrhnite čas, v ktorom by ste radi online stretnutie absolvovali.

Technické požiadavky: bežný počítač alebo tablet, bežné pripojenie k internetu, pred prvým stretkom si jednorázovo nainštalujte jednoduchý bezplatný program pre webináre a online schôdzky: Team Viewer 12 (stiahnete tu: https://www.teamviewer.com/en/)

Be the first to comment

Leave a Reply