Z redakcie: Nový ,,fotovideo aparát“ v našich službách, aj návrh rozhrania aplikácií eAUTOŠKOLY na rok 2017

Ako už mnohí viete, pravidelne inovujeme a aktualizujeme obsahy aj aplikácie v našej online učebni. Viacerí z vás sa k tejto téme priebežne pýtali, či a kedy začne výmena ilustračných záberov, ktoré sa občas na niektorých miestach použili ako dočasné riešenie. Tak tento čas nastáva odteraz. Našu redakčnú a vývojársku časť portálu od dnes posilnila úplne novučičká profesionálna digitálna zrkadlovka, ktorá dokáže zhotovovať vysokovalitné fotografie a Full HD videosekvencie, čo je pre naše vzdelávacie potreby a predstavy, ako to má vyzerať a fungovať v online učebni eAutoškoly tak akurát -:)

Postupne teda začneme vymieňať ilustračné zábery (z ktorých mnohé plnili svoju funkciu dobre, ale, priznajme, nie všetky) za naše vlastné, na mieru zhotovené fotografie a videosekvencie, v aplikáciách celej online učebne. Bude to časovo aj pracovne trochu náročný proces, ale veríme, že prebehne zdarne a posunie multimediálnu obsahovú výbavu online učebne na ďalší vyšší level. Aktuálne sa tak začalo diať v aplikáciách v 2. module – Teórie jazdy.

Máme pre vás ešte jednu novinku – vynovený návrh rozhrania a fungovania našich aplikácií na rok 2017. Opäť sme vylepšili ich technologický chod, ale aj zjednotili ovládanie a grafické rozhranie. Samozrejme, neustále prebieha vylepšovanie obsahov. Ale o tom sme už písali vyššie -:)

Mrknite si, ako bude vyzerať eAUTOŠKOLA v roku 2017:

intro

 

Be the first to comment

Leave a Reply