Ako efektívne vyučovať s eAutoškolou III. – čo tak zriadiť si tabletovú učebňu?

Cena jednoduchších tabletov a netbookov je dnes už tak nízka, ako nikdy predtým. Máte od nás dostupné online obsahy eAutoškoly pre všetkých žiakov, bez obmedzenia a na celý rok licencie – ak to myslíte so skvalitňovaním výučby vážne (a ak chcete uspieť v konkurencii, byť atraktívni pre nových žiakov a odporúčania od tých čo už odišli), neváhajte. Od januára 2016 spúšťame novú službu – zabezpečíme vám tablety za dokázateľne bezkonkurenčnú cenu, nainštalujeme ich a pripravíme k používaniu obsahov eAutoškoly vašimi žiakmi. A samozrejme, používať ich môžete vy alebo žiaci aj na čokoľvek iné – komunikáciu so žiakmi, vyhľadávanie doplnkových obsahov, surfovanie a podobne. To bude pecka!

Spôsob nasadenia tabletovej učebne do praxe je plne na vás – môžete sa rozhodnúť požičiavať svoju tabletovú učebňu na podpis domov žiakom a zadávať im úlohy, testovať ich, komunikovať (maily, chat) a podobne. Alebo iná možnosť – môžete tablety používať priamo na praktických hodinách v triede, na štúdium, elektronické testovanie a podobne. Okrem marketingového významu z hľadiska náboru vašich žiakov zároveň veľmi razantne modernizujete a zefektívňujete výučbu. Každý žiak má totiž svoj vlastný učebný štýl, svoje vlastné tempo a spôsob, ako mu to ide najlepšie. Ak im poskytnete multimediálne obsahy, sami sa rozhodnú, z čoho budú naberať poznatky najefektívnejšie.

V prípade záujmu sa u nás informujte. Napíšte nám email na: info@eautoskola.sk a my vás budeme konktaktovať. Spoločne prekonzultujeme všetky otázky.

Jaroslav Verlík, tel. 0948 203 003

Be the first to comment

Leave a Reply